Banana Muffin untuk Hana Banana



Basically, aku cuma ikut resepi yang aku pernah buat sebelum ni di sini:
 MARI MEMBUAT MUFFIN

Cuma memandangkan aku nak buat untuk Hana Banana, oleh itu sudah pasti ada bahan-bahan yang tidak perlu disertakan bersama iaitu:

Gula. NO SUGAR OKAY! Cukuplah gula dalam pisang tu.

Aku jugak menukar butter kepada butter jenis tidak bergaram

Lepas tu aku ada tambah susu formula 4-5 scoops 


Hana  sabar menanti aku di dapur. Tak lama pun semua ni, tak sampai 20 minit. So boleh lah dia bersabar HAHAHA!


Once masuk dalam oven, boleh rileks main2 dengan Hana sambil tunggu muffin dia masak

SELAMAT MENCUBA!


LoveShak
LoveShak

Previous
Next Post »

1 comments:

ns.
AUTHOR
Monday, January 25, 2016 at 4:54:00 PM GMT+8 Reply Delete Delete

okay mata Hana paling bulat kat sini!

avatar

Rajin-rajinkan diri anda untuk meninggalkan komen ye!
EmoticonEmoticon