Nintendo eShop Cards Malaysia

Aku rasa orang yang buat region US saja boleh guna sebab sebelum ni aku set Canada tapi tak boleh, sampaikan aku terpaksa delete Nintendo Network ID aku untuk buat yang region US punya. 

Ada 2 website yang aku tahu menerima paypal yang link dengan debit card/ credit card Malaysia.

Yang pertama adalah website kegemaran aku sebab ianya pantas dan tuntas:


http://www.pcgamesupply.com/
Ada 4 jenis...semuanya akan dihantar melalui email:

Lepas beli, tak sampai beberapa minit, terus dapat email yang mengandungi code:


Website kedua pula ialah:


Ada banyak pilihan tapi jangan terpilih yang "in stores only" pulak


Beli dengan Target ni lembab sikit sebab diorang akan verify payment dulu lepas tu proses order plak akan ambil masa lebih kurang 2 jam -.-

Tak tahu la pulak kalau korang beli kejap je dia proceed kan. Tapi apa-apa pun, kedua-dua website ni adalah penyelamat manusia sejagat.

Sekian terima kasih





1 comment

  1. I exactly got what you mean, thanks for posting. And, I am too much happy to find this website on the world of Google. free eshop codes

    ReplyDelete

Rajin-rajinkan diri anda untuk meninggalkan komen ye!