Shit My Husband Says #9

Shakir gi US aritu selama 2 minggu so aku gunakan kesempatan tu untuk online shopping kat website sana and post ke hotel tempat dia menginap. Salah satu barang yang aku beli adalah seutas jam tangan berjenama yang takde la mahal mana tapi mahal la bagi seorang surirumah macam aku ni.

Time dia dah balik Malaysia, kat rumah kami unpack barang2, aku tak sabar la nak tengok jam tangan tu. Time aku pegang je kotak tu, Shakir cakap "Cantik kan.. I bayar tau".

Aku macam..."Seriously you nak bayar jam ni?"..dengan mata yang bersinar2 sebab kalau ye, save duit aku banyak. HAHAHAH

Dia cakap "Tak lah, bukan bayar jam, tapi bayar kad yang I tambah ni:



Setakat bayar kad ucapan je aku pun bolehhhhhhh!!!!

Aku rasa tertipu bagaikan scene Mr Bean bagi hadiah kat awek dia pastu awek dia ingatkan cincin tapi rupa2nya tempat sangkut frame gambar






LoveShak
LoveShak

Previous
Next Post »

1 comments:

ns.
AUTHOR
Monday, January 25, 2016 at 5:20:00 PM GMT+8 Reply Delete Delete

situasi diberi tu takleh blahhhggggg

avatar

Rajin-rajinkan diri anda untuk meninggalkan komen ye!
EmoticonEmoticon