Shit My Husband Says #5

Seperti biasa, aku memang suka kacau Shakir kalau dia tengah sibuk buat sesuatu dan tak suka dia ngade-ngade dengan aku dan jual mahal dan buat derk je kalau dia perlukan perhatian sebab ianya terjadi secara automatis...atau mungkin aku sebenarnya seekor kucing jadian. Kucing kan macam tu, kalau kita usap2 dia, belai2 dia, dia malas nak layan tapi kalau kita wat derk je, tak lama datang lettew mengiau2. Aher aher aher...

So pada weekend itu, ketika Shakir sedang sibuk baring2 atas karpet baru beli kat ruang tamu sambil baca 9gag kat phone dia, mode kucing jadian aku telah teractivate secara automatis.

"Ayang!"

"Hmmm.." Sambil mata pandang phone.

"AyaAaAaAng.."

"Iye..." cubaan buat2 bagi perhatian kat aku, dia usap2 rambut kat kepala aku padahal mata dok tengok skrin phone lagi sambil sengih2 baca 9gag

"AyAaAaaAAaaAAAng.."

*krik krik krik*

"Ayang ayang ayang ayang ayang ayanggggg!"

"Iye.."

"K fine, ko tak layan aku, aku nak tido atas perut ko!" 

"Tido lah, tak heran" sambil baca 9gag lagi.

Lelaju aku landing atas perut dia pastu tido. Sebenarnya memang aku ngantuk pun. BAHAHA!

60 minit kemudian...

"Fuyyo dah sejam I tido?"

"Haah"

"Padan muka you I dah tido atas perut you sampai sejam. Lepas ni nak abaikan I lagi tak? Kalau abaikan I lagi, I tido lagi atas perut you lama2!"

Shakir yang rupa2nya dari tadi tak habih2 lagi baca 9gag, duduk dan berkata:

"That was the best 60 minutes of my life! LOLOLOLOLOLOLOL!"


LoveShak
LoveShak

Previous
Next Post »

6 comments

japierah
AUTHOR
Monday, April 28, 2014 at 11:06:00 AM GMT+8 Reply Delete Delete

Samalah perasaan kurang kasih sayang tuh..Nak try buat cenggini jgkla..mihmih

avatar
Anonymous
AUTHOR
Monday, April 28, 2014 at 7:48:00 PM GMT+8 Reply Delete Delete

I tak faham... Hahaha. :/

avatar
Anonymous
AUTHOR
Wednesday, April 30, 2014 at 1:36:00 AM GMT+8 Reply Delete Delete

"That was the best 60 minutes of my life! LOLOLOLOLOLOLOL!"
maksudnya shakir seronok intan tak kacau dia dalam masa sejam. ahahaha

avatar
Anonymous
AUTHOR
Wednesday, May 14, 2014 at 2:45:00 PM GMT+8 Reply Delete Delete

Intan dah lain lah sekarang....bosan pulak rasanya..
Intan kembalilah....

avatar

Rajin-rajinkan diri anda untuk meninggalkan komen ye!
EmoticonEmoticon