StickyGram...apa tu?

Bagi kekorang yang hangat bercinta, tak kira lah dah nikah ke, dah beranak ke, dah bercucu ke, baru tunang ke, baru kapel ke dan sedang mencari hadiah untuk pasangan korang, korang leh hadiahkan kepada mereka (atau diri sendiri) fridge magnet yang gambar-gambarnya diambil dari Instagram korang!


Gerek what gambar-gambar dari Instagram korang diconvertkan kepada fridge magnet?

Satu set mengandungi 9 keping gambar (yang akan jadi fridge magnet). Free shipping WORLDWIDE okek! 

Harga nya satu set $14.99 dan korang boleh dapat diskaun $2 kalau korang masukkan code promo ini: 
FRIEND9IFL

Semua kad kredit major diterima. Paypal pun boleh.  (Untuk KAWAN-KAWAN aku yang nak mintak tolong pakai Paypal aku, leh kontek aku kat Twitter, FB, Whatsapp or LINE).

Bayangkan betapa coolnya fridge rumah korang, rumah si dia, atau pun workstation korang kalau ada benda ni. Perghh.. gerek seh.

Apa? Gambar-gambar Instagram korang tak menarik untuk dijadikan fridge magnet? Kenapa? Sebab ada muka koooo je memanjang bercamwhore? Or sebab ada gambar makanan je memanjang? Tak berbaloi untuk bayar $14.99 untuk gambar-gambar bebukan tu ke? 

Now you know betapa 'berharganya' gambar yang korang Instagramkan. Mentang-mentang la free, segala mak nenek gambar membosankan tahap Gaban pun korang upload kan? Bila kena bayar, tau pun tak sanggup nak bayar sekeping $1.6. Tu pun ada hati lagi nak suruh orang beli, letak kat Instacanvas. Waaaaawawawawawawa!
LoveShak
LoveShak

Previous
Next Post »

2 comments

Ara Drew
AUTHOR
Thursday, August 30, 2012 at 12:58:00 PM GMT+8 Reply Delete Delete

Ayat dekat perenggan last memang sewel. hahahaha. giler coollllllll stickygram ni oiii.

avatar
FiveThree
AUTHOR
Monday, September 10, 2012 at 3:33:00 PM GMT+8 Reply Delete Delete

Last two para tu memang win lah! hahahahahahahahahahaha

avatar

Rajin-rajinkan diri anda untuk meninggalkan komen ye!
EmoticonEmoticon