Shit My Husband Says #15

Hujung tahun ni Shakir akan ambik cuti lama pastu aku dah arrange la nak ke mana sepanjang kami bercuti nanti. Mostly tempat yang kami tak pernah pergi la. Time dia tengah basuh pinggan kat dapur, aku pun cakap la sesuatu kat dia...

"Ayang, bulan 12 ni I kena pegi KL jugak la walaupun sehari dua..."

"Sebab?"

"Sebab nak girls day out la" (buat muka sedih)

"Diorang takleh keluar ke kalau you takde?" (sambil terus basuh pinggan)

"Boleh tu boleh tapi nanti tak happening la I takde."

Shakir dengan nada geli hati sambil basuh pinggan mangkuk terus berkata

"Happening? You tu yang tak happening. You, going to KL, is not happening". 

Aku dapat bayangkan dia bersorak kegirangan selepas dapat cakap camtu kat aku




LoveShak
LoveShak

Previous
Next Post »

1 comments:

Rajin-rajinkan diri anda untuk meninggalkan komen ye!
EmoticonEmoticon