Ketinggalan!!!

Banyak nyer yang aku ketinggalan untuk post!! Maklumlah, aku busy dengan game, kad and also dengan masalah peribadi. Last aku update blog ni pada 13/8... Pergh...lama tu.... Ok2, aku nak masukkan semua benda yang aku tertinggal!! So, post kali ni akan jadi agak panjang la. Hehehe... Where should we start? Hmmm....


13/8/2008

Bertempat di SACC, aku bershopping lagi...and of course la supir dan tukang angkat barang aku adalah partner setia ku, Red!! Hahahaha.... Hajat di hati nak cari kasut tapi sampai2 je kat lobi SACC, aku nampak ada booth Bonita ngan Elianto. Diorang ada wat sales. So aku pun kebetulan (time2 tu je terus kebetulan) sedang mencari bag, aku beli la beg.



Beg Bonita




Cutex and base coat Alianto



Bonita


Aku ada cakap ke aku nak beli beg tadi? Yup, memang aku ada cakap, tapi aku tak cakap pun tadi yang aku nak beli HANYA beg!! Wahaha!!

Lepas beli2, aku gi la kedai kasut... tapi takde gak yg cun...Kalau ada pun, takder size sebab size dah habis... :(


17/8/2008
Aku shopping di Plaza Sungei Wang!! Sebab, aku nak beli kasut kan... Pusing punya pusing, aku jumpa la kasut... Masa beli tu nampak cam cun jer. Tapi bila dah bawak balik, adeih... ini ke kasut yang aku cari2 selama ini?? So ia pun diletakkan di bwh katil untuk selama2nya...


Kasut tapak wedges yang diidam2kan





Baju ler...





Sandals

Okay, let me explain... Kasut, of course memang aku nak sangat2 yang bertapak wedges. Sandal lak memang sebenarnya dah lama aku nak beli. Yer la, takkan hang out asyik nak pakai flip flop je kan? Yang baju tu lak, hehehehe.... itu adalah berdasarkan hawa nafsu ku :P Tapi baju tu gerek per! Aku pernah tengok Lindsay Lohan pakai baju2 design camtu. Salah satu nya, dalam citer Mean Girls. Nak tengok bukti?? See for yourself... hehehe...



29/8/2008
Aku nak serius semula buat kad!!! Since dah start ada tempahan (TQ Adzhair!!), aku perlu beli printer!! And berkat aku jual duit TC aku, aku dapat la jugak dalam rm250 untuk beli printer tu. Aku ke Plaza Alam Sentral and beli printer HP Deskjet F4185. Siap ada scanner sekali. Haih, printer sekarang makin murah...and also makin ringan. And datz mean, makin cepat rosak ler....ekekeke :P Perlu letak gambar gak ke? Tak yah la... kalau nak tau, gi la google sdiri model printer tu. HUH!



30/8/2008
Aku ke Kuala Lumpur untuk beli barang2 buat kad. Alang-alang dah ke KL, aku gi Puduraya jap untuk beli tiket balik raya nanti. Mak aku dah kol dari dua hari lepas suh aku beli tiket since pengumuman tu dah kuar kat Metro. Perghh... Pergi2 je, bleh plak suma kaunter tak jual lagi tiket balik raya. Kata diorg, tiket akan start jual 23/9 nanti. Kepala hangguk diorang ler... Nak naik harga tiket la tu... Aku tak puas hati, aku gi Transnational. Sib baik ada!! And murah lak tu!! So untuk sesiapa yang tak beli kat Transnational, nasib korang lah yer. Korang confirm akan bayar double price nanti. Ekekekeke..

Ha, lepas gi Pudu, aku gerak ke Central Market. Ada satu kedai aksesori yang aku nak tuju satu row ngan KFC. Mat Indon punya la ramai ( ye la, nak sambut merdeka kan), so aku lak terpaksa la menyelit2 di kalangan diorang. Sib baik tak terperangkap dalam rambut metalindon diorang. Ekekeke.... Aku jalan cepat2 sampai Red tertinggal kat belakang! Ekekeke...aku tak niat pun nak tinggal dia, tapi aku cecepat sebab aku nak kejar masa la. Kedai dah banyak tutup dari kul 7 lagi sebab orang sibuk nak celebrate merdeka.

Dok lama la jugak dalam kedai tu since aku rambang mata. Actually, material yang aku beli dulu dah takde. So aku terpaksa pikirkan idea yang kreatif lagi bernas. Aku borong banyak2 sticker and sepit2 rambut fancy, and aku akan leraikan part2 yang aku nak pakai. Ekekeke... Ni la barang yang aku borong:




Dah beli barang, terus bergegas balik Shah Alam. Takde koje aku nak menyambut apa2... Baik lepak umah lagi bagus. Huhuhu...
LoveShak
LoveShak

Previous
Next Post »

Rajin-rajinkan diri anda untuk meninggalkan komen ye!
EmoticonEmoticon