Shit My Husband Says #10

Pada suatu pagi, ketika sedang bermalas-malasan di atas tempat perbaringan:


"Ayang tau tak, bila anak kita diam je kan, pastu I nak tau dia hidup lagi ke tak kan, I panggil dia. Pastu nanti dia tendang. Pandai kan dia! Baikkan dia!"


"Ye lah tu. Sebenarnya dia tengah tido dengan aman, pastu dengar suara you panggil dia pastu dia cakap "HAISH ORANG NAK TIDO PUN SUSAH!" Sambil tendang perut you"







LoveShak
LoveShak

Previous
Next Post »

4 comments

Afiqah Azmee
AUTHOR
Tuesday, January 20, 2015 at 1:40:00 PM GMT+8 Reply Delete Delete

hahahaha nyampah aku tengok meme last tu. sempoi lah korang.

avatar
deaf-angel
AUTHOR
Wednesday, January 21, 2015 at 3:31:00 PM GMT+8 Reply Delete Delete

Communication is important, tak pakai mulut pun, tendang2 pun ok. Key to happy life huhu

avatar

Rajin-rajinkan diri anda untuk meninggalkan komen ye!
EmoticonEmoticon